Головна Брошнів-Осадська команда

Брошнів-Осадська команда


Рішенням сесії Брошнів-Осадської ОТГ в №116-4/2018 від 29 березня 2018р.  координатор проекту Світлана Кропельницька та фахівець проекту з питань моніторингу  і оцінювання та міжнародних/транскордонних проектів Ольга Максимович  включені членами Робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади.  

Разом з представниками Брошнів-Осадської ОТГ експертом проекту Ольгою Максимович підготовлено  та успішно подано на розгляд 1 командну заявку на участь у Школі місцевого самоврядування DESPRO з питань стратегування розвитку громади (23.07.2018, Брошнів-Осадська ОТГ, м.Київ).

Робота в рамках школи передбачала дві очні сесії, а також дистанційну роботу над домашніми завданнями спрямованими на гармонізацію стратегії розвитку громади, посилення її інституційної спроможності та рівня згуртованості. Координатор проекту Світлана Кропельницька забезпечила консультаційний супровід в частині роботи над стратегією на рівні операційних цілей та проектів. В рамках виконання домашнього завдання Школи місцевого самоврядування DESPRO фахівцем проекту Ольгою Максимович розроблено інструментарій та  забезпечено координацію польового етапу пілотного опитування в громаді, спрямованого на визначення рівня згуртованості на основі авторської методології індексу оцінювання рівня згуртованості  ОТГ селищного типу.   

ДЖЕРЕЛО

Коментарі закриті.